+31-6-20942966 henk@workvisual.nl
Graphic Recording of Zakelijk Tekenen
Henk Wijnands als Graphic Recorder/ Zakelijk Tekenaar in actie tijdens een conferentie

Waar zoek je op en wie vindt je dan?

Ik teken live bij evenementen, presentaties, brainstormsessies, strategie workshops. Dat doe ik digitaal en analoog (met stift en papier).

Live tekenen tijdens evenementen, vanuit Sillicon Valley overgewaaid naar Europa. De orginele naam is Graphic Recording, maar zoals Nederlanders vaak doen wordt de term vertaald naar het Nederlands. In het Nederlands wordt de term Zakelijk Tekenen vaak gebruikt. De betekenis is hetzelfde, maar er is wel een essentieel verschil: GOOGLE.

De meeste opdrachtgevers die ik heb zijn gevestigd in het buitenland en op een gegeven ogenblik ga je jezelf afvragen hoe dat komt.

Nou daardoor dus: Graphic Recording in plaats van Zakelijk Tekenen. Naturlijk is dat niet de enige reden. Het netwerk en de hoge kwaliteitseisen van mijn opdrachtgevers speelt ook een rol. Dankzij mijn ervaring in managementrollen en drietaligheid ben ik breed en snel inzetbaar.

Luisteren is een hele belangrijke eigenschap, dit is nodig om de essentiële informatie oppikken, deze te kunnen structureren en visueel weer te kunnen geven.

Mijn stijl van zakelijk tekenen is ook echt zakelijk;-) ik maak gestructureerde en strakke tekeningen in de kleuren van de huisstijl van de klant. De tekeningen helpen de mensen enorm om hun verhaal te vertellen, om een samenvatting te geven van de dag of om kennis over te brengen.

Indien gewenst maak ik voor klanten ook een strategieposter, presentaties of whiteboard animaties (oh ja in het Nederlands getekende uitlegfilmpjes).

Meer weten, bel of mail me gerust: +31-6-20942966

Translate »